uusi webbisivusto WordPressillä tehtynä

Jo monta vuotta sitten varasin ”leiman.fi” domainin itselleni kun yksityishenkilöiden .fi domainit tulivat jakoon. Tarkoitus oli pystyttää jonkinlaiset webbisivut, mutta projekti jäi kaikenlaisen muun tekemisen jalkoihin vuosikausiksi. Nyt viimein sain jonkunmoisen systeemin pystyyn ja tarkoitus on laittaa tänne ainakin juttuja ja kuvia sukellusreissuiltani.

Oli vaikeaa löytää sopivanlaista webbijulkaisun alustaa, joka ei olisi liian raskas ylläpidettäväksi ihan itse, mutta olisi kuitenkin riitävän monipuolinen. Kokeilin kaikenlaisia paketteja, esim. Joomlaa, joka osoittautui poskettoman raskaaksi ottaa haltuun. Kokeilin mm. Drupaliakin, mutta siitä jäin keskeneräinen ja buginen vaikutelma ja se oli oikeastaan aika outo.

Tämä sivusto on nyt kasattu WordPressillä, joka tuntuu aika helppokäyttöiseltä ja vakaalta.

Webbipalvelin pyörii webhotelli.fi hotellissa.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *